Новини закладу
Тандир — це спеціальна жаровня, різновид печі, яка використовується для приготування їжі, в основному хліба та м'яса. Тандири широко поширені в країнах Центральної Азії, Кавказу, Близького Сходу та Індії. ЩО Ж ГОТУЮТЬ У ТАНДИРІ? Як правило, крім коржів, у печі готують хачапурі з різними начинками:...
Знайомство з національною грузинською кухнею ми рекомендуємо почати з ароматної та соковитої страви, яка не залишить байдужим жодного - чанахі. Чанахі —  це страва з м'яса, яка повільно тушкується з овочами в глиняному горщику. Традиційний набір овочів для чанахі - картопля, томати, баклажани та...
Хачапурі – справжня гордість грузинської кухні, що світовою користується популярністю. Багато хто хочаб раз в житті куштував ці сирні лодочки, проте мало хто знає, як саме вони з’явилися. Давайте разом зануримося в історію, і дізнаємося більше про шлях цієї автентичної грузинської страви. Як же...
Щосереди на Вас чекають: неперевершені грузинські страви з поєднанням вишуканого вина та чарівна атмосфера
Пурі Чвені м. Запоріжжя
Пурі Чвені м. Запоріжжя
Пурі Чвені м. Запоріжжя
Пурі Чвені м. Запоріжжя